ویژگی ها و قدرت های شگفت انگیز افراد گیمرنسبت به افراد عادی
تاثیر بازیهای رایانهای بر روی مغز افراد عادی و گیمر ها سالها است که مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.برخیها براین باورند که بازیهای کامپیوتری میتواند تواناییهای مغز انسان را افزایش دهد و حتی گروهی از محققان در حال کار بر روی اثرات این بازیها روی تمام افراد بخصوص گیمرها هستند تا در آینده به عنوان داروهای دیجیتال از آنها برای درمان افراد استفاده کنند. در مقابل گروه عمدهای از مردم باور دارند که این بازیها میتواند به مغز و بینایی افراد آسیب بزند و باعث صدمات مختلف بدنی در گیمرها میشود.
1-گیمر باهوش تر است!
محققان در تازهترین پژوهشهای خود به این نتیجه رسیده اند افرادی که ساعاتی طولانی را برای انجام بازیهای ویدیویی صرف می کنند در مقایسه با افراد عادی باهوشترند.البته این تفاوت تنها در هوش خلاصه نمی شود و گیمرها علاوه بر خلاقیت بیشتر، از قدرت بالاتری نیز در تصمیمگیری برخوردارند.
2-گیمر از خلاقیت بیشتری برخوردار است.
محققان دانشگاه میشیگان در پژوهش های خود به این نتیجه رسیده اند که افرادی که وقت زیادی را صرف بازیهای ویدیویی می کنند، از مهارت بیشتری در نوشتن و نقاشی برخورداند. قرارگرفتن در شرایط مختلف، عبور از موانع سر راه، ساختن سازههایی پیشرفته، ترکیب و هماهنگ سازی عناصر نامربوط و بسیاری از کارهایی از قبیل، همگی موجب تقویت خلاقیت گیمرها خواهند شد.
اینجاست که این افراد می توانند مهارتهایی را که در خلال این بازیها فرا گرفته اند، در زندگی واقعی خود نیز پیاده کنند. در واقع، این افراد در بازیها یاد می گیرند که چگونه از قوانین پیروی کنند و چگونه برای رسیدن به هدف تلاش کنند و اینکه هیچوقت ناامید نشوند.
3-گیمرها از استرس کمتری برخوردارند.
در دنیای امروز، افراد برای رهایی از استرس به سراغ کارهایی از قبیل گشت و گذار در فضای مجازی، تماشای تلویزیون و غیره می روند. اما محققان دانشگاه East Carolina به این نتیجه رسیده اند که اجرای بازیهای ویدویی می تواند یکی از بهترین راهکارها برای کاهش استرس باشد و در درازمدت باعث آرامش و آسایش ذهن و جسم خواهد شد و این یکی از ویژگی های شخصیتی گیمرهاست.
4-گیمر ۲۰ درصد حافظه ی قوی تری دارد.
بر اساس پژوهش های صورت گرفته توسط وزارت دفاع آمریکا، گیمرها افراد باهوشتری هستند و دلیل اصلی آن هم این است که بازی های ویدیویی منجر به افزایش تمرکز، بهبود حافظه کوتاه مدت و ارتقای توانایی های ادراکی می شود و از همه مهمتر موجب افزایش قدرت مغز خواهند شد چرا که اجرای این بازیها نیازمند عکس العملهای سریع و قدرت بالای تصمیم گیری در کوتاهترین زمان ممکن است.
به طور معمول، علاقه به بازیهای ویدیویی منجر به ایجاد علاقه در سایر زمینههای تکنولوژی نیز خواهد شد و به همین دلیل است که بسیاری از گیمرهای همواره به دنبال کشف و بررسی تجهیزات جدید، شناخت ابزارهای جدید و یادگیری کار با اپلیکیشنهای به روز و اخبار بازی هستند.
5-عملکرد بهتر در شغل
از آنجایی که بعضی ژانرهای خاص بازیها شما را به مدیریت یک مجموعه و چالش و پاداش وامیدارند؛ فرد گیمر در پستهای مدیریتی عملکرد بهتری دارد و هنگام بروز بحران میتواند راحتتر وضعیت را کنترل کند.
در مجموع می توان گفت استفاده ی به اندازه و حساب شده ی بازی های ویدئویی تاثیرات جالبی بر مغز و توانایی های روزمره ی ما می گذارد.
امیدواریم مطلب بالا برای شما مفید واقع شده باشد و نظرات و سوالات خود را در این باره با ما در میان بگذارید.
خیلی خوب و عالی بود . من خودم ۶ ساعت بازی های ویدیویی در روز انجام میدم و خواهرم میگه باید کمش کنی چون بهت آسیب میزنه . ممنون
منم اینطوری ام ولی ماینکرافت بازی میکنم
فقط کافیه یه روز زامبی ها به شهرهامون حمله کنن 😂
اون موقع قدرت واقعی گیمر ها مشخص میشه 😎💪